سلام وخسته نباشید.جناب دکتر من ده سال پیش واریکسل گرید سه داشتم عمل کردم مجدد اود کرد و نیاز به عمل مجدد دارم خواستم بپرسم بعد از عمل مجدد التم مثل سالهای قبل بطور کامل سفت میشه ویا تااخر نیم شق میمونه؟

پرسش و پاسخسلام وخسته نباشید.جناب دکتر من ده سال پیش واریکسل گرید سه داشتم عمل کردم مجدد اود کرد و نیاز به عمل مجدد دارم خواستم بپرسم بعد از عمل مجدد التم مثل سالهای قبل بطور کامل سفت میشه ویا تااخر نیم شق میمونه؟
1 پاسخ
5 سال قبل

با سلام.
معمولا ارتباط زیادی بین واریکوسل و اختلال نعوظ نیست، مگر مواردی که واریکوسل خیلی شدید و طولانی بوده باشد که منجر به کوچک شدن بیضه ها بشود.
با این حال بهتر است یک نوبت بیضه ها معاینه شود و شرح حال دقیق گرفته شود تا در صورت لزوم درمان اختلال نعوظ انجام شود.

فهرست
Call Now Buttonتماس